pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Atçı, Diş Hastanesini Ziyaret Etti

30.10.2017 - 15:13, Güncelleme: 30.10.2017 - 15:13
 

Milletvekili Atçı, Diş Hastanesini Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek klinikler hakkında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek klinikler hakkında bilgi aldı.Atçı'ya ziyarette hastane başhekimi Tamer Şenel, başhekim yardımcıları Figen Solak, Mustafa Urfalı, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı ile Abdurrahman Kubilay eşlik etti.Hastanedeki klinikleri tek tek dolaşan ve bilgiler alan Atçı, hastanede hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti.Burada açıklamalarda bulunan Atçı, diş hastanesinde hizmet memnuniyetiyle ilgili vatandaşların görüşlerinin olumlu olmasından mutlu olduğunu belirtti. Atçı, şunları söyledi: "Diş sağlığının insanın bütün vücudunu kalbinden başlayarak etkilediğini biliyorum. Onun için diş sağlığının başlangıçtan yani kontrol noktasından başlayarak tedavinin her aşamasında da devletin bu hizmeti vermesi çok anlamlı. Bu kadar gelişmiş bir hastanenin de Kayseri’de işletiliyor olması hizmet sunması güzel bir şey. Nitekim diş hastanesinde yeni birimlerin açılmış olmasını görsel ve yazılı basından takip ediyoruz onun içinde birde görmeyi istedik. Kayserimize kazandırılan yeni hizmetleri yerinde görelim dedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." Başhekim Tamer Şenel de, hastanede daha kaliteli hizmet vermek adına önceden 50-60 hastaya bakılırken şu an her dokorun ortalama 25 hastaya hizmet verdiğini ifade etti.Sağlık Bakanlığının MHekim Randevu Sistemine (MHRS) sistemine geçtiklerini aktaran Şenel, "MHRS sistemiyle de her doktorumuz ne kadar hastası var sabahtan biliyor. Ona göre kendisini ayarlıyor. Ayrıca hekimlerimizde kendileri verebilir randevuyu. Bunun dışında vatandaşlarımız randevuyu internetten veya telefondan kendileri de alabiliyor. Bu şekilde hem hasta memnuniyeti hem de çalışan memnuniyeti bir üst seviyeye çıkarttık." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek klinikler hakkında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek klinikler hakkında bilgi aldı.

Atçı'ya ziyarette hastane başhekimi Tamer Şenel, başhekim yardımcıları Figen Solak, Mustafa Urfalı, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı ile Abdurrahman Kubilay eşlik etti.

Hastanedeki klinikleri tek tek dolaşan ve bilgiler alan Atçı, hastanede hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti.

Burada açıklamalarda bulunan Atçı, diş hastanesinde hizmet memnuniyetiyle ilgili vatandaşların görüşlerinin olumlu olmasından mutlu olduğunu belirtti.

Atçı, şunları söyledi:

"Diş sağlığının insanın bütün vücudunu kalbinden başlayarak etkilediğini biliyorum. Onun için diş sağlığının başlangıçtan yani kontrol noktasından başlayarak tedavinin her aşamasında da devletin bu hizmeti vermesi çok anlamlı. Bu kadar gelişmiş bir hastanenin de Kayseri’de işletiliyor olması hizmet sunması güzel bir şey. Nitekim diş hastanesinde yeni birimlerin açılmış olmasını görsel ve yazılı basından takip ediyoruz onun içinde birde görmeyi istedik. Kayserimize kazandırılan yeni hizmetleri yerinde görelim dedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun."

Başhekim Tamer Şenel de, hastanede daha kaliteli hizmet vermek adına önceden 50-60 hastaya bakılırken şu an her dokorun ortalama 25 hastaya hizmet verdiğini ifade etti.

Sağlık Bakanlığının MHekim Randevu Sistemine (MHRS) sistemine geçtiklerini aktaran Şenel, "MHRS sistemiyle de her doktorumuz ne kadar hastası var sabahtan biliyor. Ona göre kendisini ayarlıyor. Ayrıca hekimlerimizde kendileri verebilir randevuyu. Bunun dışında vatandaşlarımız randevuyu internetten veya telefondan kendileri de alabiliyor. Bu şekilde hem hasta memnuniyeti hem de çalışan memnuniyeti bir üst seviyeye çıkarttık." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.