pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de 3 Bin Gelir Getirici Fidan Dağıtıldı

30.10.2017 - 13:03, Güncelleme: 30.10.2017 - 13:03
 

Kırşehir'de 3 Bin Gelir Getirici Fidan Dağıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de gelir getirici ürün kapsamında 3 bin fidan dağıtıldığı bildirildi. Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de gelir getirici ürün kapsamında 3 bin fidan dağıtıldığı bildirildi. Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun hafta sonunda gerçekleştirdiği Kırşehir'deki çeşitli temel atma ve açılış töreni çerçevesinde gelir getirici ürünlerle ilgili çalışma yapılıdIğı belirtildi. Bu kapsamda fidan dağıtımı gerçekleştirildiği vurgulanan açıklamada, "Bakanımızın Kırşehir'e gelişi ve sonrasında 5 'Bin Köye 5 bin Gelir Getirici Orman Prjesi' kapsamında bin 500 ceviz, bin badem, 500 dut olmak üzere toplam 3 bin fidan dağıtımı yapılmıştır. Geçen yıl aynı proje kapsamında 24 köyde 186 bin 460 gelir getirici fidan toprakla buluşturulmuştur." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, köylerde ağaçlandırma çalışmaları ve yangın söndürme ile mücadele çerçevesinde 15 aileye gelir getirici tür, 5 aile ORKÖY sertifikalarının dağıtıldığı, 5 muhtarlığa da çok maksatlı yangın söndürme tankeri verildiği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de gelir getirici ürün kapsamında 3 bin fidan dağıtıldığı bildirildi. Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de gelir getirici ürün kapsamında 3 bin fidan dağıtıldığı bildirildi.

Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun hafta sonunda gerçekleştirdiği Kırşehir'deki çeşitli temel atma ve açılış töreni çerçevesinde gelir getirici ürünlerle ilgili çalışma yapılıdIğı belirtildi.

Bu kapsamda fidan dağıtımı gerçekleştirildiği vurgulanan açıklamada, "Bakanımızın Kırşehir'e gelişi ve sonrasında 5 'Bin Köye 5 bin Gelir Getirici Orman Prjesi' kapsamında bin 500 ceviz, bin badem, 500 dut olmak üzere toplam 3 bin fidan dağıtımı yapılmıştır. Geçen yıl aynı proje kapsamında 24 köyde 186 bin 460 gelir getirici fidan toprakla buluşturulmuştur." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, köylerde ağaçlandırma çalışmaları ve yangın söndürme ile mücadele çerçevesinde 15 aileye gelir getirici tür, 5 aile ORKÖY sertifikalarının dağıtıldığı, 5 muhtarlığa da çok maksatlı yangın söndürme tankeri verildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.