pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Ana İshale Hattı Çalışmaları

30.10.2017 - 11:38, Güncelleme: 30.10.2017 - 11:38
 

Kırşehir'de Ana İshale Hattı Çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniledikleri ana ishale hattına yaklaşık bir aylık sürede su vermeye başlayacaklarını bildirdi.Bahçeci...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniledikleri ana ishale hattına yaklaşık bir aylık sürede su vermeye başlayacaklarını bildirdi.Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile kent merkezindeki ana ishale hattı için yenileme çalışması başlatıldığını belirtti.Şehir içi şebekedeki 170 bin metre asbest boruyu değiştirdiklerini, 6 depoyu revize ettiklerini ve 3 yeni depo yaptıklarını dile getiren Bahçeci, şunları söyledi: "Bakanlığın desteğiyle ishale hattımızı yeniledik ve 1 ay gibi kısa bir süre sonra şebekeye suyu vermiş olacağız. 40 bin metre ana ishale hattını yeniledik. 5 tane su kuyusu ve 6 tane su deposunu devreye almış olacağız. Arıtma tesisinin yapılması ile birlikte Kırşehirli hanımların çok arzuladığı ve istediği kireç sorunundan Kırşehir kurtulmuş olacak. Şehir içi şebekeyi de yine aynı koordineli bir şekilde 170 bin metre asbest borumuzu değiştik, 3 tane yeni depo, 6 tane eski depoyu revize ederek scada sistemine geçtik." ifadelerini kullandı.Kırşehir'in bu çalışmalarının meyvelerini uzun vadede alacağını vurgulayan Bahçeci, "Alt yapıyı yaparken biraz rahatsız ettik.Yollar bozuldu, trafik sıkıştı, su kesildi ama Kırşehir’imizin içme suyu problemi 2048 yılına kadar çözülmüş oldu. Kırşehir’in artık alt yapı sorunu kalmadı.Yüksek standartlarla yollarımızı asfaltladık ve şu anda devam eden kaldırım, peyzaj düzenlemesi inşallah en hızlı bir şekilde bitirilecek. Kırşehir, geleceğe cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla koşan bir şehir olarak yoluna devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniledikleri ana ishale hattına yaklaşık bir aylık sürede su vermeye başlayacaklarını bildirdi.Bahçeci...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniledikleri ana ishale hattına yaklaşık bir aylık sürede su vermeye başlayacaklarını bildirdi.

Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteği ile kent merkezindeki ana ishale hattı için yenileme çalışması başlatıldığını belirtti.

Şehir içi şebekedeki 170 bin metre asbest boruyu değiştirdiklerini, 6 depoyu revize ettiklerini ve 3 yeni depo yaptıklarını dile getiren Bahçeci, şunları söyledi:

"Bakanlığın desteğiyle ishale hattımızı yeniledik ve 1 ay gibi kısa bir süre sonra şebekeye suyu vermiş olacağız. 40 bin metre ana ishale hattını yeniledik. 5 tane su kuyusu ve 6 tane su deposunu devreye almış olacağız. Arıtma tesisinin yapılması ile birlikte Kırşehirli hanımların çok arzuladığı ve istediği kireç sorunundan Kırşehir kurtulmuş olacak. Şehir içi şebekeyi de yine aynı koordineli bir şekilde 170 bin metre asbest borumuzu değiştik, 3 tane yeni depo, 6 tane eski depoyu revize ederek scada sistemine geçtik." ifadelerini kullandı.

Kırşehir'in bu çalışmalarının meyvelerini uzun vadede alacağını vurgulayan Bahçeci, "Alt yapıyı yaparken biraz rahatsız ettik.Yollar bozuldu, trafik sıkıştı, su kesildi ama Kırşehir’imizin içme suyu problemi 2048 yılına kadar çözülmüş oldu. Kırşehir’in artık alt yapı sorunu kalmadı.Yüksek standartlarla yollarımızı asfaltladık ve şu anda devam eden kaldırım, peyzaj düzenlemesi inşallah en hızlı bir şekilde bitirilecek. Kırşehir, geleceğe cumhurbaşkanımızın bize hedef gösterdiği 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla koşan bir şehir olarak yoluna devam edecek."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.