pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Anadolu’nun Renkleri" Resim Sergisi Açıldı‬

30.10.2017 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2017 - 09:08
 

"Anadolu’nun Renkleri" Resim Sergisi Açıldı‬

‪ANKARA (AA) - Ressam Nazan Özsaka Öğüt’ün, "Anadolu’nun Renkleri" adlı 13. kişisel sergisi Başkentli sanatseverlerle buluştu.‪TESK Sanat Galerisi'ndeki...

‪ANKARA (AA) - Ressam Nazan Özsaka Öğüt’ün, "Anadolu’nun Renkleri" adlı 13. kişisel sergisi Başkentli sanatseverlerle buluştu.‪TESK Sanat Galerisi'ndeki sergide, Öğüt'ün, yağlı boya tekniğiyle tuvale aktardığı eserlerinin de yer aldığı 33 tablosu bulunuyor.‬ Anadolu’daki kent ve doğa manzaralarının tuvale yansıtıldığı eserlerden oluşan sergi, 2 Kasım Perşembe gününe kadar gezilebilecek.Ressam Öğüt. AA muhabirine yaptığı açıklamada, resme profesyonel olarak 2000 yılında başladığını belirterek, 13 kişisel serginin yanında bugüne kadar 250’ye yakın karma sergide yer aldığını söyledi.‬Anadolu'nun doğal güzelliği ile tarihi zenginliğinin eserlerinin başlıca temasını oluştuğunu dile getiren Öğüt, “Güzel bir ülkeye sahibiz. Ülkemizde her tonuyla bütün renklerin karşılığı var. Bu sergide desteklerini esirgemeyen TESK yönetimine ve galerinin koordinatörü Göknur Çoban hanıma teşekkür ediyorum." dedi.
‪ANKARA (AA) - Ressam Nazan Özsaka Öğüt’ün, "Anadolu’nun Renkleri" adlı 13. kişisel sergisi Başkentli sanatseverlerle buluştu.‪TESK Sanat Galerisi'ndeki...

‪ANKARA (AA) - Ressam Nazan Özsaka Öğüt’ün, "Anadolu’nun Renkleri" adlı 13. kişisel sergisi Başkentli sanatseverlerle buluştu.

‪TESK Sanat Galerisi'ndeki sergide, Öğüt'ün, yağlı boya tekniğiyle tuvale aktardığı eserlerinin de yer aldığı 33 tablosu bulunuyor.‬ Anadolu’daki kent ve doğa manzaralarının tuvale yansıtıldığı eserlerden oluşan sergi, 2 Kasım Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

Ressam Öğüt. AA muhabirine yaptığı açıklamada, resme profesyonel olarak 2000 yılında başladığını belirterek, 13 kişisel serginin yanında bugüne kadar 250’ye yakın karma sergide yer aldığını söyledi.‬

Anadolu'nun doğal güzelliği ile tarihi zenginliğinin eserlerinin başlıca temasını oluştuğunu dile getiren Öğüt, “Güzel bir ülkeye sahibiz. Ülkemizde her tonuyla bütün renklerin karşılığı var. Bu sergide desteklerini esirgemeyen TESK yönetimine ve galerinin koordinatörü Göknur Çoban hanıma teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.