pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atatürk Sevgisi, Afişinin Kirlenmesine Bile İzin Vermedi

29.10.2017 - 17:13, Güncelleme: 29.10.2017 - 17:13
 

Atatürk Sevgisi, Afişinin Kirlenmesine Bile İzin Vermedi

Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle asılan Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören bir kadının bilboardu temizlediği görüntü, sosyal medyada ilgi odağı oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bilboarda asılan afişteki Büyük Önder Atatürk'ün fotoğrafının kirlendiğini gören bir kadının mendille fotoğrafı temizlemesi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.Büyükşehir Belediyesi, Twitter hesabından paylaştığı görüntü için, "O ellerin, o güzel yüreğin dert görmesin. Cumhuriyet bu duyarlılık ile ilelebet payidar kalacaktır! #YaşasınCumhuriyet" ifadelerini kullandı. Sosyal medyada yoğun ilgi gören görüntüde, kent merkezindeki bir bilboarda asılan afişteki Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören yaşlı bir kadının, mendille fotoğrafın üzerini temizlemesi yer alıyor.
Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle asılan Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören bir kadının bilboardu temizlediği görüntü, sosyal medyada ilgi odağı oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bilboarda asılan afişteki Büyük Önder Atatürk'ün fotoğrafının kirlendiğini gören bir kadının mendille fotoğrafı temizlemesi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi, Twitter hesabından paylaştığı görüntü için, "O ellerin, o güzel yüreğin dert görmesin. Cumhuriyet bu duyarlılık ile ilelebet payidar kalacaktır! #YaşasınCumhuriyet" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yoğun ilgi gören görüntüde, kent merkezindeki bir bilboarda asılan afişteki Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören yaşlı bir kadının, mendille fotoğrafın üzerini temizlemesi yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.