pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Kültür Sanat Etkinlikleri

29.10.2017 - 15:13, Güncelleme: 29.10.2017 - 15:13
 

Kayseri'de Kültür Sanat Etkinlikleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, "Aliya" ve "Pinokyo" adlı tiyatro oyunları sahnelendi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, "Aliya" ve "Pinokyo" adlı tiyatro oyunları sahnelendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yaş grubuna hitap eden tiyatro oyunları kültür sanat proğramları kapsamında sanneye taşınıyor.Etkinlikte, Bosna Hersek'in kurucu Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in gençlik döneminden son günlerine kadar olan yaşam öyküsünün anlatıldığı ve Elçin Gürler'in yazıp, Hidayet Erdinç'in yönettiği tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.Ayrıca, ünlü masal kahramanı Pinokyo'yu tiyatro alkış oyuncuları şehir tiyatrosunda iki seans halinde sahneledi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, "Aliya" ve "Pinokyo" adlı tiyatro oyunları sahnelendi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, "Aliya" ve "Pinokyo" adlı tiyatro oyunları sahnelendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yaş grubuna hitap eden tiyatro oyunları kültür sanat proğramları kapsamında sanneye taşınıyor.

Etkinlikte, Bosna Hersek'in kurucu Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in gençlik döneminden son günlerine kadar olan yaşam öyküsünün anlatıldığı ve Elçin Gürler'in yazıp, Hidayet Erdinç'in yönettiği tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Ayrıca, ünlü masal kahramanı Pinokyo'yu tiyatro alkış oyuncuları şehir tiyatrosunda iki seans halinde sahneledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.