pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.10.2017 - 15:08
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı. Kaymakam Köksal Şakalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı. Kaymakam Köksal Şakalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti. Kutlama programı kapsamında daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Hükümet Konağı önünde yapılması planlanan tören, hava muhalefeti nedeniyle Sandıklı Spor Salonu'nda yapıldı. Törende, Kaymakam Köksal Şakalar ve Belediye Başkan Vekili Gülay Perçin, öğrenciler ve halkı selamlayarak bayramlarını kutladı. Öğrencilerin şiirler okunduğu ve halk oyunları gösterisi sunduğu tören, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi. - DinarDinar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.Kaymakam Mustafa Şahin'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabulünün ardından Şehir Stadyumu'nda tören düzenlendi. Törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri sunuldu ve okullar arası kompozisyon, resim, şiir yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.
AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı. Kaymakam Köksal Şakalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Kaymakam Köksal Şakalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti.

Kutlama programı kapsamında daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde yapılması planlanan tören, hava muhalefeti nedeniyle Sandıklı Spor Salonu'nda yapıldı.

Törende, Kaymakam Köksal Şakalar ve Belediye Başkan Vekili Gülay Perçin, öğrenciler ve halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.

Öğrencilerin şiirler okunduğu ve halk oyunları gösterisi sunduğu tören, düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

- Dinar

Dinar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Kaymakam Mustafa Şahin'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabulünün ardından Şehir Stadyumu'nda tören düzenlendi.

Törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri sunuldu ve okullar arası kompozisyon, resim, şiir yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.