pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29.10.2017 - 13:48, Güncelleme: 29.10.2017 - 13:48
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam, Beypazarı, Yenimahalle ve Çubuk ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle kutlandı. Kızılcahamam ilçesindeki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam, Beypazarı, Yenimahalle ve Çubuk ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle kutlandı. Kızılcahamam ilçesindeki kutlamalar İlçe Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreniyle başladı. Kutlamalar daha sonra havanın yağmurlu olması sebebiyle Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen törenle sürdü. Törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları oynadı. Tören, çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinin ardından öğrenci bando takımının düzenlediği geçit töreniyle sona erdi.- Beypazarı Beypazarı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, hava koşulları nedeniyle Beypazarı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törende, Kaymakam Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, törene katılan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.Ekinci, burada yaptığı konuşmada, cumhuriyetin ilanının 94. yıl dönümünü millet olarak, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlamanın haklı gurunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti. Törende daha sonra öğrenciler halk oyunları gösterileri sundu, şiirler okudu. Törene, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Askerlik Şube Başkanı Aydın Yürek, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurullah Erdoğan, Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tümür ve daire amirleri de katıldı. - YenimahalleYenimahalle'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, törende yaptığı konuşmada, cumhuriyetin, demokrasi, özgürlük, laiklik, devrimcilik, kadın erkek eşitliği, eşit yurttaşlık demak olduğunu ifade ederek, cumhuriyet kutlamalarını gelecek kuşaklara aktarmak gerektiğini, bunun herkesin asli vazifesi olduğunu belirtti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam, Beypazarı, Yenimahalle ve Çubuk ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle kutlandı. Kızılcahamam ilçesindeki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam, Beypazarı, Yenimahalle ve Çubuk ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle kutlandı.

Kızılcahamam ilçesindeki kutlamalar İlçe Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreniyle başladı.

Kutlamalar daha sonra havanın yağmurlu olması sebebiyle Kızılcahamam Rıza Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen törenle sürdü.

Törende, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları oynadı.

Tören, çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesinin ardından öğrenci bando takımının düzenlediği geçit töreniyle sona erdi.

- Beypazarı

Beypazarı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, hava koşulları nedeniyle Beypazarı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törende, Kaymakam Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, törene katılan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Ekinci, burada yaptığı konuşmada, cumhuriyetin ilanının 94. yıl dönümünü millet olarak, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlamanın haklı gurunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Törende daha sonra öğrenciler halk oyunları gösterileri sundu, şiirler okudu.

Törene, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Askerlik Şube Başkanı Aydın Yürek, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurullah Erdoğan, Emniyet Müdürü Hüseyin Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tümür ve daire amirleri de katıldı.

- Yenimahalle

Yenimahalle'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar, törende yaptığı konuşmada, cumhuriyetin, demokrasi, özgürlük, laiklik, devrimcilik, kadın erkek eşitliği, eşit yurttaşlık demak olduğunu ifade ederek, cumhuriyet kutlamalarını gelecek kuşaklara aktarmak gerektiğini, bunun herkesin asli vazifesi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.