pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beyşehir'de "Aşıklar Şöleni" Etkinliği

28.10.2017 - 15:18, Güncelleme: 28.10.2017 - 15:18
 

Beyşehir'de "Aşıklar Şöleni" Etkinliği

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafıdan ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak ve ilçenin güzelliklerine farkındalık oluşturmak amacıyla...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafıdan ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak ve ilçenin güzelliklerine farkındalık oluşturmak amacıyla "Aşıklar Şöleni" düzenlendi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kültür ve Yaşam Merkezi'ndeki etkinlikte aşıklar şöleni ile ilçede kültür sanat anlamaında bir ilke imza attıklarını söyledi.Kendilerini yanlız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür eden Özaltun, "Halk ozanlarımızı etkinlikle sizlerle buluşturmayı amaçladık. Şehrimizin zaten her türlü güzelliklerinden fazlasıyla eminiz. Amacımız ilçemizin ve ilçemiz insanının bulunduğu bu doğal güzelliğini aşıklarımızın sazından, sözünden dinlemektir. Bunun için hep birlikte buradayız." dedi.Etkinlikte halk ozanları Mürsel Sinan, Ozan Yağız, Temel Turabi ve Ozan Öksüz tarafından konser verildi.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafıdan ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak ve ilçenin güzelliklerine farkındalık oluşturmak amacıyla...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi tarafıdan ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak ve ilçenin güzelliklerine farkındalık oluşturmak amacıyla "Aşıklar Şöleni" düzenlendi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kültür ve Yaşam Merkezi'ndeki etkinlikte aşıklar şöleni ile ilçede kültür sanat anlamaında bir ilke imza attıklarını söyledi.

Kendilerini yanlız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür eden Özaltun, "Halk ozanlarımızı etkinlikle sizlerle buluşturmayı amaçladık. Şehrimizin zaten her türlü güzelliklerinden fazlasıyla eminiz. Amacımız ilçemizin ve ilçemiz insanının bulunduğu bu doğal güzelliğini aşıklarımızın sazından, sözünden dinlemektir. Bunun için hep birlikte buradayız." dedi.

Etkinlikte halk ozanları Mürsel Sinan, Ozan Yağız, Temel Turabi ve Ozan Öksüz tarafından konser verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.