pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

28.10.2017 - 13:13, Güncelleme: 28.10.2017 - 13:13
 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 29 Eki̇m Cumhuri̇yet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 29 Eki̇m Cumhuri̇yet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin, 94 yıllık tarihi seyir içinde büyüyerek ve gelişerek güçlü bir devlet haline geldiğini ifade etti."Devlet olarak benimsediğimiz çoğulcu, katılımcı anlayış ile toplumumuzdaki bütün kesimleri bir arada, barış içinde yaşatan; tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet ülküsü etrafında güvenle geleceğe yürüyoruz." ifadesini kullanan Çalışkan, şöyle devam etti:"Milli ve manevi değerlerine bağlı insanların yaşadığı demokratik bir hukuk devleti olarak her zorluğun üstesinden geleceğimizin inancı içindeyiz. Toplum olarak bizi kaosa sürüklemek isteyen, ülkemizi işgal edilmeye hazır hale getirmek amacı ile 15 Temmuz 2016 tarihinde harekete geçen hain FETÖ terör örgütünün saldırısı, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, gazi meclisimiz, kuruluşlarımız ve basınımızla bütün milletimizin çelik iradesine çarptı, bertaraf edildi. Allah bizlere bir daha böyle hadiseler yaşatmasın."Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:"Muasır medeniyetin ötelerine ulaşacağımıza ve tarih sahnesinde bize ait olan yeri alacağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yılını tekrar kutluyorum. İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Cumhuriyetin kuruluşunda büyük fedakarlıklar gösteren devlet ve siyaset adamlarını minnetle anıyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 29 Eki̇m Cumhuri̇yet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 29 Eki̇m Cumhuri̇yet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çalışkan, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin, 94 yıllık tarihi seyir içinde büyüyerek ve gelişerek güçlü bir devlet haline geldiğini ifade etti.

"Devlet olarak benimsediğimiz çoğulcu, katılımcı anlayış ile toplumumuzdaki bütün kesimleri bir arada, barış içinde yaşatan; tek bayrak, tek millet, tek vatan ve tek devlet ülküsü etrafında güvenle geleceğe yürüyoruz." ifadesini kullanan Çalışkan, şöyle devam etti:

"Milli ve manevi değerlerine bağlı insanların yaşadığı demokratik bir hukuk devleti olarak her zorluğun üstesinden geleceğimizin inancı içindeyiz. Toplum olarak bizi kaosa sürüklemek isteyen, ülkemizi işgal edilmeye hazır hale getirmek amacı ile 15 Temmuz 2016 tarihinde harekete geçen hain FETÖ terör örgütünün saldırısı, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, gazi meclisimiz, kuruluşlarımız ve basınımızla bütün milletimizin çelik iradesine çarptı, bertaraf edildi. Allah bizlere bir daha böyle hadiseler yaşatmasın."

Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Muasır medeniyetin ötelerine ulaşacağımıza ve tarih sahnesinde bize ait olan yeri alacağımıza inancımız tamdır. Bu vesile ile Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yılını tekrar kutluyorum. İlk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Cumhuriyetin kuruluşunda büyük fedakarlıklar gösteren devlet ve siyaset adamlarını minnetle anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.