pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar Belediyesinin Sinema Etkinlikleri

28.10.2017 - 11:53, Güncelleme: 28.10.2017 - 11:53
 

Pursaklar Belediyesinin Sinema Etkinlikleri

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, vatandaşlar için sinema etkinlikleri düzenliyor. Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilçede 2015 yılında açılan...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, vatandaşlar için sinema etkinlikleri düzenliyor. Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilçede 2015 yılında açılan Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezindeki Tebessüm Sineması'nda hem yetişkinler hem de çocuklar için film gösterimi yapıyor.Şimdiye kadar aralarında "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Yunus Emre Aşkın Sesi", "Neşeli Ayıcıklar", "Pinokyo", "6 Süper Kahraman", "Minyonlar" ve "Somuncu Baba" gibi birçok film izleyiciyle buluşturuldu. Belediye ayrıca, ekim ayının son haftasında ilçedeki okullar ve kreşlerden gelen 500 öğrenciye kukla ve animasyon izlettirdi.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, vatandaşlar için sinema etkinlikleri düzenliyor. Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilçede 2015 yılında açılan...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, vatandaşlar için sinema etkinlikleri düzenliyor.

Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü, ilçede 2015 yılında açılan Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezindeki Tebessüm Sineması'nda hem yetişkinler hem de çocuklar için film gösterimi yapıyor.

Şimdiye kadar aralarında "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Yunus Emre Aşkın Sesi", "Neşeli Ayıcıklar", "Pinokyo", "6 Süper Kahraman", "Minyonlar" ve "Somuncu Baba" gibi birçok film izleyiciyle buluşturuldu.

Belediye ayrıca, ekim ayının son haftasında ilçedeki okullar ve kreşlerden gelen 500 öğrenciye kukla ve animasyon izlettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.