pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ömeroğlu'ndan Tihek'e Ziyaret

27.10.2017 - 19:18, Güncelleme: 27.10.2017 - 19:18
 

Ömeroğlu'ndan Tihek'e Ziyaret

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ömeroğlu, TİHEK Başkanı Arslan ile görüştü

ANKARA (AA) - Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunu (TİHEK) ziyaret etti.TİHEK'ten yapılan açıklamaya göre, Kurum Başkanı Süleyman Arslan ile görüşten Ömeroğlu, TİHEK'in önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Arslan, Ömeroğlu'na teşekkür etti.
Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ömeroğlu, TİHEK Başkanı Arslan ile görüştü

ANKARA (AA) - Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunu (TİHEK) ziyaret etti.

TİHEK'ten yapılan açıklamaya göre, Kurum Başkanı Süleyman Arslan ile görüşten Ömeroğlu, TİHEK'in önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Arslan, Ömeroğlu'na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.