pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eşi Ölünce, Yabani Meyveler Geçim Kaynağı Oldu

27.10.2017 - 12:13, Güncelleme: 27.10.2017 - 12:13
 

Eşi Ölünce, Yabani Meyveler Geçim Kaynağı Oldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk İlçesinde yaşayan 70 yaşındaki Menekşe Gürses, doğada kendiliğinden yetişen, alıç, dağ eriği, dağ armudu ve kuşburnu...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk İlçesinde yaşayan 70 yaşındaki Menekşe Gürses, doğada kendiliğinden yetişen, alıç, dağ eriği, dağ armudu ve kuşburnu gibi yabani meyveler toplayarak geçimini sağlıyor. Dört yıl önce eşini kaybeden 8 çocuk annesi Gürses, ilçede dağlarda kendiliğinden yetişen armut, erik, güvem, kuşburnu ve alıç toplayıp köylü pazarında satıyor. Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilerleyen yaşına rağmen kimseye muhtaç olmadan alın teri döküp geçimini sağladığını söyledi. Eşinin sağlığında geçimlerini hayvancılık yaparak sağladıklarını anlatan Gürses, eşinin ölümünün ardından bu işi yapamadıklarını aktardı. Hayalinin eski günlerde olduğu gibi inek besleyip evini geçindirmek olduğunu ifade eden Gürses, "Eşim öleli dört yıl oldu. O günden bu tarafa yaban meyveleri toplayarak geçimimi sağlıyorum. Akşama kadar topluyorum, gece geç vakitlere kadar da iğne iplikle diziyorum. Daha sonra da semt pazarlarına götürerek satıyorum. Ahırım var ama içerisine hayvan alacak imkanım yok. Bana 5 veya 10 tane inek olsa kendi kendimi geçindiririm ama öyle bir imkanım ne bende ne de çocuklarımda var. Bu nedenle de kimseye muhtaç olmamak için bu işi yaparak şimdilik geçiniyorum." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk İlçesinde yaşayan 70 yaşındaki Menekşe Gürses, doğada kendiliğinden yetişen, alıç, dağ eriği, dağ armudu ve kuşburnu...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk İlçesinde yaşayan 70 yaşındaki Menekşe Gürses, doğada kendiliğinden yetişen, alıç, dağ eriği, dağ armudu ve kuşburnu gibi yabani meyveler toplayarak geçimini sağlıyor.

Dört yıl önce eşini kaybeden 8 çocuk annesi Gürses, ilçede dağlarda kendiliğinden yetişen armut, erik, güvem, kuşburnu ve alıç toplayıp köylü pazarında satıyor.

Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilerleyen yaşına rağmen kimseye muhtaç olmadan alın teri döküp geçimini sağladığını söyledi.

Eşinin sağlığında geçimlerini hayvancılık yaparak sağladıklarını anlatan Gürses, eşinin ölümünün ardından bu işi yapamadıklarını aktardı.

Hayalinin eski günlerde olduğu gibi inek besleyip evini geçindirmek olduğunu ifade eden Gürses, "Eşim öleli dört yıl oldu. O günden bu tarafa yaban meyveleri toplayarak geçimimi sağlıyorum. Akşama kadar topluyorum, gece geç vakitlere kadar da iğne iplikle diziyorum. Daha sonra da semt pazarlarına götürerek satıyorum. Ahırım var ama içerisine hayvan alacak imkanım yok. Bana 5 veya 10 tane inek olsa kendi kendimi geçindiririm ama öyle bir imkanım ne bende ne de çocuklarımda var. Bu nedenle de kimseye muhtaç olmamak için bu işi yaparak şimdilik geçiniyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.