pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konyalı Gazetecilere Basın Kartı Dağıtım Programı

27.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 27.10.2017 - 11:18
 

Konyalı Gazetecilere Basın Kartı Dağıtım Programı

KONYA (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Basın Kartı Komisyonu'nun 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdiği...

KONYA (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Basın Kartı Komisyonu'nun 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdiği toplantılar neticesinde, sürekli ve ilk defa basın kartı almaya hak kazanan Konyalı gazetecilere kartları takdim edildi.Karatay Belediyesinde düzenlenen takdim programında, Konya’da 11 basın mensubuna ilk kez basın kartı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır'a ise sürekli basın kartı verildi.Programda, Konya’da 279, Aksaray’da 21 ve Karaman'da 17 olmak üzere toplam 317 basın mensubunun basın kartına sahip olduğu bilgisi verildi. Konya’da 53, Aksaray’da 3 ve Karaman'da 3 olmak üzere toplam 59 basın mensubunun da sürekli basın kartı sahibi olduğu belirtildi.
KONYA (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Basın Kartı Komisyonu'nun 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdiği...

KONYA (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Basın Kartı Komisyonu'nun 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdiği toplantılar neticesinde, sürekli ve ilk defa basın kartı almaya hak kazanan Konyalı gazetecilere kartları takdim edildi.

Karatay Belediyesinde düzenlenen takdim programında, Konya’da 11 basın mensubuna ilk kez basın kartı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır'a ise sürekli basın kartı verildi.

Programda, Konya’da 279, Aksaray’da 21 ve Karaman'da 17 olmak üzere toplam 317 basın mensubunun basın kartına sahip olduğu bilgisi verildi. Konya’da 53, Aksaray’da 3 ve Karaman'da 3 olmak üzere toplam 59 basın mensubunun da sürekli basın kartı sahibi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.