pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karapınarlı Öğrencileri Kendi Kitaplarını Yazıyor

26.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 26.10.2017 - 14:38
 

Karapınarlı Öğrencileri Kendi Kitaplarını Yazıyor

KONYA (AA) - Karapınar'da öğrenciler Hikaye Durağı Projesiyle yazarlık deneyimi yaşıyor.Sazlıpınar Ortaokulunda e-Twinning projeleri kapsamında hazırlanarak...

KONYA (AA) - Karapınar'da öğrenciler Hikaye Durağı Projesiyle yazarlık deneyimi yaşıyor.Sazlıpınar Ortaokulunda e-Twinning projeleri kapsamında hazırlanarak hayata geçirilen Hikaye Durağı Projesi'nde, öğrenciler kendi hikaye kitaplarını kaleme alıyor. Proje uygulayıcısı Türkçe öğretmeni Hatice Uğur, yaptığı açıklamada, projede yer alan gönüllü öğrencilerle oluşturdukları gruplara konularını verdiklerini ve öğrencilerin bu konuyla ilgili hikaye kaleme aldıklarını belirtti. Eserlerin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını dile getiren Uğur, "Proje sonunda hikayeleri kitap haline getirip öğrencilerimize hediye edeceğiz. Öğrencilerimizin yazmaya olan ilgi ve istekleri, bizi bu projeyi yapmaya yönlendirdi. Projemiz tamamlandığında, öğrencilerin kendilerinin oluşturduğu ürün ile başarılarını taçlandıracağız." dedi.
KONYA (AA) - Karapınar'da öğrenciler Hikaye Durağı Projesiyle yazarlık deneyimi yaşıyor.Sazlıpınar Ortaokulunda e-Twinning projeleri kapsamında hazırlanarak...

KONYA (AA) - Karapınar'da öğrenciler Hikaye Durağı Projesiyle yazarlık deneyimi yaşıyor.

Sazlıpınar Ortaokulunda e-Twinning projeleri kapsamında hazırlanarak hayata geçirilen Hikaye Durağı Projesi'nde, öğrenciler kendi hikaye kitaplarını kaleme alıyor.

Proje uygulayıcısı Türkçe öğretmeni Hatice Uğur, yaptığı açıklamada, projede yer alan gönüllü öğrencilerle oluşturdukları gruplara konularını verdiklerini ve öğrencilerin bu konuyla ilgili hikaye kaleme aldıklarını belirtti.

Eserlerin yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını dile getiren Uğur, "Proje sonunda hikayeleri kitap haline getirip öğrencilerimize hediye edeceğiz. Öğrencilerimizin yazmaya olan ilgi ve istekleri, bizi bu projeyi yapmaya yönlendirdi. Projemiz tamamlandığında, öğrencilerin kendilerinin oluşturduğu ürün ile başarılarını taçlandıracağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.