pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimek Kursiyerlerinden Müzik Ziyafeti

26.10.2017 - 13:08, Güncelleme: 26.10.2017 - 13:08
 

Yenimek Kursiyerlerinden Müzik Ziyafeti

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi. Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda gerçekleşen konsere, çok sayıda davetli katıldı. Şef İsak Coşkun yönetiminde 2 bölüm halinde verilen konserde YENİMEK Türk Halk Müziği Topluluğu, hem koro ile hem de solo olarak seslendirdikleri eserlerle müzikseverlere güzel anlar yaşattı. Tokat, Gaziantep, Sivas, Erzincan, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır, Denizli, Kütahya yörelerinden 21 parça seslendiren koroya zaman zaman salondakiler eşlik etti.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi. Yenimahalle...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, konser verdi.

Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda gerçekleşen konsere, çok sayıda davetli katıldı.

Şef İsak Coşkun yönetiminde 2 bölüm halinde verilen konserde YENİMEK Türk Halk Müziği Topluluğu, hem koro ile hem de solo olarak seslendirdikleri eserlerle müzikseverlere güzel anlar yaşattı.

Tokat, Gaziantep, Sivas, Erzincan, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır, Denizli, Kütahya yörelerinden 21 parça seslendiren koroya zaman zaman salondakiler eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.