pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Biyolojik Çeşitlilik Çalıştayı

26.10.2017 - 12:03, Güncelleme: 26.10.2017 - 12:03
 

Çankırı'da Biyolojik Çeşitlilik Çalıştayı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İlin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi Çalıştayı düzenlendi.Karatekin Üniversitesi...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İlin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi Çalıştayı düzenlendi.Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştayda konuşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Çankırı Şube Müdürü Hasan Kozan, Çankırı'da 30 Ekim 2015 tarihinde başlayan Biyoçeşitlilik Envanter Çalışması'nın sonuna gelindiğini söyledi.Düzenlenen çalıştayın, projenin tanıtımı ve sonuçlarının paylaşılması amacıyla yapıldığını belirten Kozan, "İlimiz biyoçeşitlilik envanter ve izleme projesinde görev alan değerli ve özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı tüm hocalarıma ve çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.Konuşmanın ardından biyoçeşitlilik envanter ve izleme projesinin sonuçlarıyla ilgili sunumlar yapıldı.Çalıştay yarın arazi çalışmasının ardından sona erecek.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İlin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi Çalıştayı düzenlendi.Karatekin Üniversitesi...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İlin Karasal ve İç Su Ekosistemleri Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi Çalıştayı düzenlendi.

Karatekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çalıştayda konuşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Çankırı Şube Müdürü Hasan Kozan, Çankırı'da 30 Ekim 2015 tarihinde başlayan Biyoçeşitlilik Envanter Çalışması'nın sonuna gelindiğini söyledi.

Düzenlenen çalıştayın, projenin tanıtımı ve sonuçlarının paylaşılması amacıyla yapıldığını belirten Kozan, "İlimiz biyoçeşitlilik envanter ve izleme projesinde görev alan değerli ve özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı tüm hocalarıma ve çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından biyoçeşitlilik envanter ve izleme projesinin sonuçlarıyla ilgili sunumlar yapıldı.

Çalıştay yarın arazi çalışmasının ardından sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.