pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Heyetinden, Bakan Fakıbaba'ya Ziyaret

25.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 25.10.2017 - 15:08
 

Sivas Heyetinden, Bakan Fakıbaba'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ziyarette bulundu.Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ziyarette bulundu.Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü İsmail Köse, Şarkışla Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Bayazıt ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’ndan oluşan heyet, Bakan Fakıbaba'ya makamında ziyarette bulundu.Ziyarette, Sivas'ta tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi için projeler değerlendirildi. Görüşmede heyet, ürün kaybının yanı sıra çiftçinin borç ertelemesi, TARSİM'de yaşanan sorunlar, faaliyete geçirilemeyen Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinası, arazi toplulaştırması, ithal danaların dağıtımının kış şartları göz önüne alınarak Sivas'tan başlatılması, Kesim Garantili Sözleşmeli Besicilik ve Ot Borsası kurulması için yer tahsisi konularının yer aldığı raporu, Bakan Fakıbaba'ya sunarak, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında taleplerde bulundu. Heyet daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Mehmet Hadi Tunç'u ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Sivas heyeti Fakıbaba ve Tunç'a Sivas’a has ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti.
SİVAS (AA) - Sivas heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ziyarette bulundu.Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas heyeti, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ziyarette bulundu.

Sivas Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü İsmail Köse, Şarkışla Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Bayazıt ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’ndan oluşan heyet, Bakan Fakıbaba'ya makamında ziyarette bulundu.

Ziyarette, Sivas'ta tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi için projeler değerlendirildi.

Görüşmede heyet, ürün kaybının yanı sıra çiftçinin borç ertelemesi, TARSİM'de yaşanan sorunlar, faaliyete geçirilemeyen Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinası, arazi toplulaştırması, ithal danaların dağıtımının kış şartları göz önüne alınarak Sivas'tan başlatılması, Kesim Garantili Sözleşmeli Besicilik ve Ot Borsası kurulması için yer tahsisi konularının yer aldığı raporu, Bakan Fakıbaba'ya sunarak, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında taleplerde bulundu.

Heyet daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Mehmet Hadi Tunç'u ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Sivas heyeti Fakıbaba ve Tunç'a Sivas’a has ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.