pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Kaçak Sigara Operasyonu

25.10.2017 - 12:28, Güncelleme: 25.10.2017 - 12:28
 

Konya'da Kaçak Sigara Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, gümrük kaçağı sigara sevkiyatı yapılacağı isitihbaratı üzerine şüpheli olarak belirlenen bir takibe aldı. İstasyon Mahallesi'nde durdurulan kamyonda yapılan aramada, 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kamyon şoförü M.K. gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, gümrük kaçağı sigara sevkiyatı yapılacağı isitihbaratı üzerine şüpheli olarak belirlenen bir takibe aldı.

İstasyon Mahallesi'nde durdurulan kamyonda yapılan aramada, 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kamyon şoförü M.K. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.