pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserili Masa Tenisçilerden Başarı

25.10.2017 - 10:28, Güncelleme: 25.10.2017 - 10:28
 

Kayserili Masa Tenisçilerden Başarı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında ikincilik elde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında ikincilik elde etti. Belediyeden yapılan açıklamada, Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü ile binlerce öğrenciye spor yapma imkanın sunulduğu ve bu çalışmalar sonucu farklı spor branşlarında başarı elde edildiği belirtildi. Masa tenisi branşında küçükler bay ve bayan takımlarının Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'na katıldıklarının ifade edildiği açıklamada, çiftlerde mücadele eden sporcuların ikincilik ve dördüncülük dereceleri elde ettiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında ikincilik elde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında ikincilik elde etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Spor AŞ Gençlik ve Spor Kulübü ile binlerce öğrenciye spor yapma imkanın sunulduğu ve bu çalışmalar sonucu farklı spor branşlarında başarı elde edildiği belirtildi.

Masa tenisi branşında küçükler bay ve bayan takımlarının Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'na katıldıklarının ifade edildiği açıklamada, çiftlerde mücadele eden sporcuların ikincilik ve dördüncülük dereceleri elde ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.