pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserigaz Zehirlenmelere Karşı Uyardı

25.10.2017 - 10:13, Güncelleme: 25.10.2017 - 10:13
 

Kayserigaz Zehirlenmelere Karşı Uyardı

KAYSERİ (AA) - Kayserigaz, kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıkabilecek zehirlenme olaylarına karşı abonelerini tedbir almaları konusunda uyardı.Kayserigaz'dan...

KAYSERİ (AA) - Kayserigaz, kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıkabilecek zehirlenme olaylarına karşı abonelerini tedbir almaları konusunda uyardı.Kayserigaz'dan yapılan yazılı açıklamada, doğalgazın zehirsiz bir gaz olduğunu ancak yanma sonucu ortaya çıkan karbonmonoksit gazının önlemler alınmadığında zehirlenmelere sebep olabileceği bildirildi.Abonelerin alması gereken önlemler hakkında şunlar kaydedildi:"Doğalgaz tesisatına yönelik tüm işlemler yetkililere yaptırılmalıdır. Kullanılan ısıtma cihazlarının kalite belgesine sahip olup olmadığına, garantilerine ve garanti sürelerine dikkat edilmelidir. Ortam havalandırmasını sağlayan menfezler asla kapatılmamalıdır. Bacalar yalıtımlı ve standartlara uygun olmalı, her yıl rutin olarak uzman kişilerce temizletilmelidir. Baca bağlantı kısımlarının sızdırmazlıkları sağlanmalıdır. Baca malzemeleri oluşabilecek deformasyonlara karşı kontrol edilmelidir. Dumanın geri tepmesini önlemek için baca başlığı mutlaka takılı olmalıdır. Bacası olan cihazlar banyo ve tuvalete yerleştirilmemelidir. Özellikle lodoslu havalarda kombi kullanılmamalıdır. Karbonmonoksit sensörleri kullanılmalıdır."Açıklamada ayrıca doğalgaza dair en ufak bir şüpheli gelişme olduğunda, 187 numaralı doğalgaz acil ekiplerinin aranması gerektiği vurgulandı.
KAYSERİ (AA) - Kayserigaz, kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıkabilecek zehirlenme olaylarına karşı abonelerini tedbir almaları konusunda uyardı.Kayserigaz'dan...

KAYSERİ (AA) - Kayserigaz, kış ayının yaklaşmasıyla birlikte ortaya çıkabilecek zehirlenme olaylarına karşı abonelerini tedbir almaları konusunda uyardı.

Kayserigaz'dan yapılan yazılı açıklamada, doğalgazın zehirsiz bir gaz olduğunu ancak yanma sonucu ortaya çıkan karbonmonoksit gazının önlemler alınmadığında zehirlenmelere sebep olabileceği bildirildi.

Abonelerin alması gereken önlemler hakkında şunlar kaydedildi:

"Doğalgaz tesisatına yönelik tüm işlemler yetkililere yaptırılmalıdır. Kullanılan ısıtma cihazlarının kalite belgesine sahip olup olmadığına, garantilerine ve garanti sürelerine dikkat edilmelidir. Ortam havalandırmasını sağlayan menfezler asla kapatılmamalıdır. Bacalar yalıtımlı ve standartlara uygun olmalı, her yıl rutin olarak uzman kişilerce temizletilmelidir.

Baca bağlantı kısımlarının sızdırmazlıkları sağlanmalıdır. Baca malzemeleri oluşabilecek deformasyonlara karşı kontrol edilmelidir. Dumanın geri tepmesini önlemek için baca başlığı mutlaka takılı olmalıdır. Bacası olan cihazlar banyo ve tuvalete yerleştirilmemelidir. Özellikle lodoslu havalarda kombi kullanılmamalıdır. Karbonmonoksit sensörleri kullanılmalıdır."

Açıklamada ayrıca doğalgaza dair en ufak bir şüpheli gelişme olduğunda, 187 numaralı doğalgaz acil ekiplerinin aranması gerektiği vurgulandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.