pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

24.10.2017 - 17:24, Güncelleme: 24.10.2017 - 17:24
 

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

Sağlık çalışanı 5'i tutuklu 11 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 5'i tutuklu 11 sağlık çalışanının yargılanmasına devam edildi. Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, örgüt üyeliğinden yargılanan tutuklu sanıklar A.R.G, H.İ.Ş, N.Y, T.D, Y.G. ile 6 tutuksuz sanık ve avukatları katıldı. Mütalaasını veren savcı, sanıkların mevcut hallerinin devamını istedi.Sanıklar, sağlık ve ailevi sorunlarını gerekçe göstererek, tahliyelerini talep etti.Mahkeme heyeti, Y.G'nin tahliyesine, 4 sanığın tutukluluk hallerinin devamına, önceki duruşmada elektronik kelepçe uygulaması şartıyla tahliye edilen 4 sanık hakkında bu uygulamanın kaldırılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
Sağlık çalışanı 5'i tutuklu 11 sanığın yargılanmasına devam edildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 5'i tutuklu 11 sağlık çalışanının yargılanmasına devam edildi.

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, örgüt üyeliğinden yargılanan tutuklu sanıklar A.R.G, H.İ.Ş, N.Y, T.D, Y.G. ile 6 tutuksuz sanık ve avukatları katıldı.

Mütalaasını veren savcı, sanıkların mevcut hallerinin devamını istedi.

Sanıklar, sağlık ve ailevi sorunlarını gerekçe göstererek, tahliyelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, Y.G'nin tahliyesine, 4 sanığın tutukluluk hallerinin devamına, önceki duruşmada elektronik kelepçe uygulaması şartıyla tahliye edilen 4 sanık hakkında bu uygulamanın kaldırılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.