pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

24.10.2017 - 17:13, Güncelleme: 24.10.2017 - 17:13
 

Sivas'ta Kaçakçılıkla Mücadele

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen kaçakçılık ve organize suçlar faaliyetleri kapsamında, 3 uyuşturucu madde, 2 sigara kaçakçılığı ve 1 Petrol Piyasası Kanununa muhalefet olayı olmak üzere 6 olaya müdahale edildi. Bu olaylarda bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi.Jandarma olaylarla ilgili olarak 6 şüpheli hakkında işlem yaptı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen kaçakçılık ve organize suçlar faaliyetleri kapsamında, 3 uyuşturucu madde, 2 sigara kaçakçılığı ve 1 Petrol Piyasası Kanununa muhalefet olayı olmak üzere 6 olaya müdahale edildi. Bu olaylarda bin 580 paket gümrük kaçağı sigara, 10 gram kubar ve 3 gram toz esrar ele geçirildi.

Jandarma olaylarla ilgili olarak 6 şüpheli hakkında işlem yaptı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.