pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çamlık Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı

19.10.2017 - 12:18, Güncelleme: 19.10.2017 - 12:18
 

Çamlık Kahvaltı Evi Hizmete Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı. İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir...

YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı. İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kazım Arslan, Çamlık Milli Parkı'nın Yozgat için çok önemli bir mekan olduğunu, çamlıksız bir Yozgat’ı düşünmenin mümkün olmadığını söyledi. Milli parkın uzun süredir tesis yönünden fakir bir yer olduğunu ifade eden Arslan, "İnsanların burada oturup vakit geçirebileceği mekanlar yoktu. Bugün bu kahvaltı evi ile bu mekan eksikliğini de tamamlamış olacağız. İnsanlarımız hem Yozgat’a özgü yiyecekleri burada tatmış, hem de çok ekonomik bir şekilde hizmetten istifade etmiş olacaklar." dedi. Arslan, Daha önce de Çamlık Et Lokantası'nı hizmete açtıklarını anımsatarak şunları kaydetti:"Burada tamamen kadın çalışanlarımızın yaptığı ev yapımı ürünler sunulacak. Dışarıdan hiçbir ürün satmayacağız. Yozgat insanı ve dışarıdan gelen misafirlere şehrimize özgü yöresel tadlarımızı sunacağız. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum."
YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı. İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir...

YOZGAT (AA) - Yozgat Çamlık Milli Pakı'na yapılan kahvaltı evi hizmete açıldı.

İşletmesi Yozgat Belediyesince yapılan kahvaltı evinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kazım Arslan, Çamlık Milli Parkı'nın Yozgat için çok önemli bir mekan olduğunu, çamlıksız bir Yozgat’ı düşünmenin mümkün olmadığını söyledi.

Milli parkın uzun süredir tesis yönünden fakir bir yer olduğunu ifade eden Arslan, "İnsanların burada oturup vakit geçirebileceği mekanlar yoktu. Bugün bu kahvaltı evi ile bu mekan eksikliğini de tamamlamış olacağız. İnsanlarımız hem Yozgat’a özgü yiyecekleri burada tatmış, hem de çok ekonomik bir şekilde hizmetten istifade etmiş olacaklar." dedi.

Arslan, Daha önce de Çamlık Et Lokantası'nı hizmete açtıklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Burada tamamen kadın çalışanlarımızın yaptığı ev yapımı ürünler sunulacak. Dışarıdan hiçbir ürün satmayacağız. Yozgat insanı ve dışarıdan gelen misafirlere şehrimize özgü yöresel tadlarımızı sunacağız. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.