pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Jeotermal Kaynak Arama Saha İhalesi

Spor 18.10.2017 - 09:08, Güncelleme: 18.10.2017 - 09:08
 

Kayseri'de Jeotermal Kaynak Arama Saha İhalesi

ANKARA (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek.Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında...

ANKARA (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek.Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan bin 476 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, açık teklif artırma usulüyle ihale edilecek.Geçici teminat bedeli 887,97 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 31 Ekim Salı saat 10.00'da Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.İstekliler tekliflerini ihale gün ve saatine kadar iletebilecek.
ANKARA (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek.Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında...
ANKARA (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek.

Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yer alan bin 476 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, açık teklif artırma usulüyle ihale edilecek.

Geçici teminat bedeli 887,97 lira olarak belirlenen sahanın ihalesi, 31 Ekim Salı saat 10.00'da Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.

İstekliler tekliflerini ihale gün ve saatine kadar iletebilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.