pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1. Kayseri Kitap Fuarı

16.10.2017 - 10:38, Güncelleme: 16.10.2017 - 10:38
 

1. Kayseri Kitap Fuarı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’nin yetiştirdiği en önemli yazarlardan merhum Emir Kalkan anısına düzenlenen hikaye yarışmasının...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’nin yetiştirdiği en önemli yazarlardan merhum Emir Kalkan anısına düzenlenen hikaye yarışmasının ödülleri Kayseri Kitap Fuarı'nda verildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Fuara katılan 15 Temmuz Darbe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek de katıldı.Hikaye yarışmasında birinciliği "Rüyaların Peşinde" adlı hikayesiyle Ergün Doğan'ın kazandığı, "Sirayet" isimli hikayesi ile Caner Çaylak ikinci, "Topal" isimli hikayesiyle Recep Çelik'in ise üçüncü olduğu bildirildi.Birinciye 7 bin 500 lira, ikinciye 6 bin lira, üçüncüye 5 bin lira, mansiyona layık görülenlere ise biner lira para ödülü verildiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’nin yetiştirdiği en önemli yazarlardan merhum Emir Kalkan anısına düzenlenen hikaye yarışmasının...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri’nin yetiştirdiği en önemli yazarlardan merhum Emir Kalkan anısına düzenlenen hikaye yarışmasının ödülleri Kayseri Kitap Fuarı'nda verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Fuara katılan 15 Temmuz Darbe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek de katıldı.

Hikaye yarışmasında birinciliği "Rüyaların Peşinde" adlı hikayesiyle Ergün Doğan'ın kazandığı, "Sirayet" isimli hikayesi ile Caner Çaylak ikinci, "Topal" isimli hikayesiyle Recep Çelik'in ise üçüncü olduğu bildirildi.

Birinciye 7 bin 500 lira, ikinciye 6 bin lira, üçüncüye 5 bin lira, mansiyona layık görülenlere ise biner lira para ödülü verildiği kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.