pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hava Filtresinde Uyuşturucu Sevkiyatı

14.10.2017 - 12:08, Güncelleme: 14.10.2017 - 12:08
 

Hava Filtresinde Uyuşturucu Sevkiyatı

Eskişehir'de bir otomobilin motor kısmında bulunan hava filtresinde 1 kilo 413 gram toz esrar ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir otomobilde yapılan aramada, motor kısmındaki hava filtresinde 1 kilo 413 gram esrar bulundu.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir-Ankara karayolunda takip edilen bir otomobili durdurdu.Narkotik dedektör köpeği "Lady"nin de katıldığı arama ve kontrollerde, aracın motor kısmında bulunan hava filtresine zulalanmış 1 kilo 413 gram esrar ele geçirildi.Araç sürücüsü E.U. (29) gözaltına alındı.
Eskişehir'de bir otomobilin motor kısmında bulunan hava filtresinde 1 kilo 413 gram toz esrar ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir otomobilde yapılan aramada, motor kısmındaki hava filtresinde 1 kilo 413 gram esrar bulundu.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir-Ankara karayolunda takip edilen bir otomobili durdurdu.

Narkotik dedektör köpeği "Lady"nin de katıldığı arama ve kontrollerde, aracın motor kısmında bulunan hava filtresine zulalanmış 1 kilo 413 gram esrar ele geçirildi.

Araç sürücüsü E.U. (29) gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.