pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Agah Efendi İlkokuluna Okuma Salonu Açıldı

13.10.2017 - 18:03, Güncelleme: 13.10.2017 - 18:03
 

Agah Efendi İlkokuluna Okuma Salonu Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Agah Efendi ilkokulunda okuma salonu açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ev konforunda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Agah Efendi ilkokulunda okuma salonu açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ev konforunda açılan okuma salonunda öğrencilerin çok rahat bir ortamda kitap okuduklarını söyledi.Her sınıfın ayrı bir okuma saatinin olduğunu ifade eden Ekinci, "Öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte kitaplarını alarak kendilerine ayrılan saatte okuma salonuna geliyorlar. Kitaplarını okuduktan sonra sınıflarına gidiyorlar. Okuma salonundan ortaokul öğrencilerimiz de yararlanıyor. Ortaokullar Türkçe öğretmenleri eşliğinde 7. saate okuma salonundan yararlanıyorlar. Böylelikle öğrencilerimiz öğretmenleri denetiminde kitap okuma alışkanlığını geliştirmiş oluyorlar. Bu uygulamadan hem öğrencilerimiz, hem de öğretmenlerimiz çok memnunlar. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Agah Efendi ilkokulunda okuma salonu açıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ev konforunda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Agah Efendi ilkokulunda okuma salonu açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ev konforunda açılan okuma salonunda öğrencilerin çok rahat bir ortamda kitap okuduklarını söyledi.

Her sınıfın ayrı bir okuma saatinin olduğunu ifade eden Ekinci, "Öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte kitaplarını alarak kendilerine ayrılan saatte okuma salonuna geliyorlar. Kitaplarını okuduktan sonra sınıflarına gidiyorlar. Okuma salonundan ortaokul öğrencilerimiz de yararlanıyor.

Ortaokullar Türkçe öğretmenleri eşliğinde 7. saate okuma salonundan yararlanıyorlar. Böylelikle öğrencilerimiz öğretmenleri denetiminde kitap okuma alışkanlığını geliştirmiş oluyorlar. Bu uygulamadan hem öğrencilerimiz, hem de öğretmenlerimiz çok memnunlar. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.