pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Doğa Bilim Şenliği" Başladı

13.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 13.10.2017 - 16:58
 

"Doğa Bilim Şenliği" Başladı

KONYA (AA) - Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nde üç gün sürecek "Doğa Bilim Şenliği" başladı.Kelebekler Vadisi Parkı'nda 15 Ekim'e kadar sürecek şenlikte...

KONYA (AA) - Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nde üç gün sürecek "Doğa Bilim Şenliği" başladı.Kelebekler Vadisi Parkı'nda 15 Ekim'e kadar sürecek şenlikte etkinlik alanları gezilebilecek.Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılış programında yaptığı konuşmada, şenliğin Türkiye'de ilklerden olduğunu söyledi.Şenliğin amacının çocuklara doğa bilincini aşılamak olduğuna dikkati çeken Altay, "Etkinlikler çocukların çevrelerini korumalarını ve sevmelerini sağlamak için düzenleniyor." dedi.Çocukların yoğun ilgi gösterdiği açılış programında "Rafadan Tayfa" müzikali izleyicelerle buluştu.
KONYA (AA) - Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nde üç gün sürecek "Doğa Bilim Şenliği" başladı.Kelebekler Vadisi Parkı'nda 15 Ekim'e kadar sürecek şenlikte...

KONYA (AA) - Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nde üç gün sürecek "Doğa Bilim Şenliği" başladı.

Kelebekler Vadisi Parkı'nda 15 Ekim'e kadar sürecek şenlikte etkinlik alanları gezilebilecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılış programında yaptığı konuşmada, şenliğin Türkiye'de ilklerden olduğunu söyledi.

Şenliğin amacının çocuklara doğa bilincini aşılamak olduğuna dikkati çeken Altay, "Etkinlikler çocukların çevrelerini korumalarını ve sevmelerini sağlamak için düzenleniyor." dedi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği açılış programında "Rafadan Tayfa" müzikali izleyicelerle buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.