pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'nın Başkent Oluşu

13.10.2017 - 11:23, Güncelleme: 13.10.2017 - 11:23
 

Ankara'nın Başkent Oluşu

ANKARA (AA) - Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümü Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümü Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki törene, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılarak başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.Daha sonra Kızılcahamam Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Yusuf Ersungur günün önemine yönelik bir konuşma yaptı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümü Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümü Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki törene, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker ve İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi ile bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılarak başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Daha sonra Kızılcahamam Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Yusuf Ersungur günün önemine yönelik bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.