pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırkatepe Mahallesi'nde Aşure Etkinliği

13.10.2017 - 11:13, Güncelleme: 13.10.2017 - 11:13
 

Hırkatepe Mahallesi'nde Aşure Etkinliği

ANKARA (AA) - Hırkatepeliler Derneği üyeleri, Beypazarı ilçesinin Hırkatepe Mahallesi'nde vatandaşlara aşure dağıttı. Atatürk Parkı'ndaki etkinliğe,...

ANKARA (AA) - Hırkatepeliler Derneği üyeleri, Beypazarı ilçesinin Hırkatepe Mahallesi'nde vatandaşlara aşure dağıttı. Atatürk Parkı'ndaki etkinliğe, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal, burada yaptığı açıklamada, 3 yıldır muharrem ayında Atatürk Parkı'nda halka aşure ikramında bulunduklarını söyledi. Aşure dağıtımında kendilerini yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine de teşekkür eden Ünal, "Muharrem ayının geleneklerinden olan aşureyi, Osmanlı torunu olarak bundan sonraki senelerde de sürdüreceğiz." dedi.
ANKARA (AA) - Hırkatepeliler Derneği üyeleri, Beypazarı ilçesinin Hırkatepe Mahallesi'nde vatandaşlara aşure dağıttı. Atatürk Parkı'ndaki etkinliğe,...

ANKARA (AA) - Hırkatepeliler Derneği üyeleri, Beypazarı ilçesinin Hırkatepe Mahallesi'nde vatandaşlara aşure dağıttı.

Atatürk Parkı'ndaki etkinliğe, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal, burada yaptığı açıklamada, 3 yıldır muharrem ayında Atatürk Parkı'nda halka aşure ikramında bulunduklarını söyledi.

Aşure dağıtımında kendilerini yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine de teşekkür eden Ünal, "Muharrem ayının geleneklerinden olan aşureyi, Osmanlı torunu olarak bundan sonraki senelerde de sürdüreceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.