pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençlerbirliği, Beşiktaş Maçına Hazır

12.10.2017 - 20:58, Güncelleme: 12.10.2017 - 20:58
 

Gençlerbirliği, Beşiktaş Maçına Hazır

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kulüpten yapılan...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkent ekibi günü tek antrenmanla geçirdi. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma oynadı. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 20.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği'nde, sakatlığı bulunan Halil İbrahim Pehlivan dışında eksik yok.
ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kulüpten yapılan...

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Süper Lig'in 8. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başkent ekibi günü tek antrenmanla geçirdi. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma oynadı. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 20.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği'nde, sakatlığı bulunan Halil İbrahim Pehlivan dışında eksik yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.