pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Şüpheli Ölüm

11.10.2017 - 20:43, Güncelleme: 11.10.2017 - 20:43
 

Kayseri'de Şüpheli Ölüm

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Erkilet Zade Mahallesi Lider Sokak'taki bağ evine gelen bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Erkilet Zade Mahallesi Lider Sokak'taki bağ evine gelen bir kişi, evinin yakınında hareketsiz yatan birini fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları incelemede kimliği tespit edilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, bir erkeğe ait cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Ceset, kesin ölüm nedeninin tespiti için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde bir kişi ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Erkilet Zade Mahallesi Lider Sokak'taki bağ evine gelen bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde bir kişi ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Erkilet Zade Mahallesi Lider Sokak'taki bağ evine gelen bir kişi, evinin yakınında hareketsiz yatan birini fark etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaptıkları incelemede kimliği tespit edilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, bir erkeğe ait cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Ceset, kesin ölüm nedeninin tespiti için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.