pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

11.10.2017 - 16:08, Güncelleme: 11.10.2017 - 16:08
 

Kırıkkale'deki Fetö/pdy Davası

"Silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan ve tutuksuz yargılanan 1'i firari 16 eski MKEK çalışanının yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 1'i firari tutuksuz yargılanan 16 eski Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) çalışanının yargılanmasına devam edildi.Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan, tutuksuz 15 sanık ve avukatları hazır bulundu.Duruşmada, tanık beyanlarının ardından sanık savunmaları alındı.Sanıklardan H.P, bu dosyadan ayrılmayı ve beraatini talep etti.A.G. ise sadece Bank Asya'da hesabı olduğunu için işten atıldığını belirterek beraatini istedi.Diğer sanıklar da suçlamaları kabul etmeyerek beraat talebinde bulundu.Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 20 Aralık'a erteledi.
"Silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan ve tutuksuz yargılanan 1'i firari 16 eski MKEK çalışanının yargılanmasına devam edildi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 1'i firari tutuksuz yargılanan 16 eski Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) çalışanının yargılanmasına devam edildi.

Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "silahlı terör örgütü kurmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla haklarında dava açılan, tutuksuz 15 sanık ve avukatları hazır bulundu.

Duruşmada, tanık beyanlarının ardından sanık savunmaları alındı.

Sanıklardan H.P, bu dosyadan ayrılmayı ve beraatini talep etti.

A.G. ise sadece Bank Asya'da hesabı olduğunu için işten atıldığını belirterek beraatini istedi.

Diğer sanıklar da suçlamaları kabul etmeyerek beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 20 Aralık'a erteledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.