pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'den Kısa Kısa

10.10.2017 - 11:33, Güncelleme: 10.10.2017 - 11:33
 

Kırşehir'den Kısa Kısa

KIRŞEHİR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü öğrencileriyle...

KIRŞEHİR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahin, tarım ekonomisi öğrencileriyle bir araya gelerek, tarım ve hayvancılık alanındaki gelişmeler, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.İl müdürlüklerinin çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti: "Verilen teşvik ve desteklemeler ile daha başarılı ve verimli üretim sağlanmasını amaçlıyoruz. Müdürlüklerimizdeki ziraat mühendisleri, veterinerler ve teknik personeller tarım ve hayvancılığın gelişimi sürerken önemli görevler alıyor. Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında çalışacak herkese büyük görevler düşmektedir." Toplantıya Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Atilla Taşkın, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kan ve Yrd. Doç. Dr. Başar Altuntaş da katıldı. - Masa tenisi hakemlerine Süper Lig görevi Kırşehir Masa Tenisi İl Temsilcisi Serdar Dülger, hafta sonu oynanan Süper Lig müsabakalarında Kırşehirli hakemlerin görev aldığını belirtti.Dülger, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi’nin devam ettiğini dile getirdi. Adana'da yapılan kadınlar ve erkekler Süper Lig müsabakalarında Kırşehir'den masa tenisi hakemleri Levent Yılmaz, Gazi Yıldırım, Murat Karacan ve Recep Kadir Turpçu'nun da görev aldıklarını kaydeden Dülger, hakemlerin çekişmeli geçen müsabakalarda başarılı yönetim sergilediklerini ifade etti.
KIRŞEHİR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü öğrencileriyle...

KIRŞEHİR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahin, tarım ekonomisi öğrencileriyle bir araya gelerek, tarım ve hayvancılık alanındaki gelişmeler, yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl müdürlüklerinin çiftçinin ve üreticinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Verilen teşvik ve desteklemeler ile daha başarılı ve verimli üretim sağlanmasını amaçlıyoruz. Müdürlüklerimizdeki ziraat mühendisleri, veterinerler ve teknik personeller tarım ve hayvancılığın gelişimi sürerken önemli görevler alıyor. Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında çalışacak herkese büyük görevler düşmektedir."

Toplantıya Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Atilla Taşkın, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kan, Yrd. Doç. Dr. Arzu Kan ve Yrd. Doç. Dr. Başar Altuntaş da katıldı.

- Masa tenisi hakemlerine Süper Lig görevi

Kırşehir Masa Tenisi İl Temsilcisi Serdar Dülger, hafta sonu oynanan Süper Lig müsabakalarında Kırşehirli hakemlerin görev aldığını belirtti.

Dülger, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi’nin devam ettiğini dile getirdi.

Adana'da yapılan kadınlar ve erkekler Süper Lig müsabakalarında Kırşehir'den masa tenisi hakemleri Levent Yılmaz, Gazi Yıldırım, Murat Karacan ve Recep Kadir Turpçu'nun da görev aldıklarını kaydeden Dülger, hakemlerin çekişmeli geçen müsabakalarda başarılı yönetim sergilediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.