pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karadenizliler Kahvaltıda Buluştu

07.10.2017 - 13:23, Güncelleme: 07.10.2017 - 13:23
 

Karadenizliler Kahvaltıda Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşayan karadenizliler, kahvaltı programında bir araya geldi.Kocasinan Milli Eğitim Müdürü tarafından Sümerbahçe Tesisleri'nde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşayan karadenizliler, kahvaltı programında bir araya geldi.Kocasinan Milli Eğitim Müdürü tarafından Sümerbahçe Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa katılan Kocasinan Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, burada yaptığı konuşmada, zaman zaman böyle etkinlikler düzenlediklerini söyledi.Öztürk, Karadenizli olan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya programa katılmasından dolayı teşşekkür etti.Kayseri'de yaşayan Karadenizlilere her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Öztürk, "Biz sonuçta burada bir aradayız. Nerede olursak olalım bizim amacımız her zaman hizmet." dedi. Öztürk, Kayseri'de kışın hamsi festivali düzenlemek istediklerini belirtti. Program, vatandaşların kemençe ve tulum eşliğinde horon tepmesiyle son buldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşayan karadenizliler, kahvaltı programında bir araya geldi.Kocasinan Milli Eğitim Müdürü tarafından Sümerbahçe Tesisleri'nde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşayan karadenizliler, kahvaltı programında bir araya geldi.

Kocasinan Milli Eğitim Müdürü tarafından Sümerbahçe Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa katılan Kocasinan Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, burada yaptığı konuşmada, zaman zaman böyle etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Öztürk, Karadenizli olan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya programa katılmasından dolayı teşşekkür etti.

Kayseri'de yaşayan Karadenizlilere her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Öztürk, "Biz sonuçta burada bir aradayız. Nerede olursak olalım bizim amacımız her zaman hizmet." dedi.

Öztürk, Kayseri'de kışın hamsi festivali düzenlemek istediklerini belirtti.

Program, vatandaşların kemençe ve tulum eşliğinde horon tepmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.