pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Ceviz Festivali Hazırlıkları Tamamlandı

06.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 06.10.2017 - 17:28
 

Kaman'da Ceviz Festivali Hazırlıkları Tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilecek Kaman Ceviz ve Kültür Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilecek Kaman Ceviz ve Kültür Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.Belediye Başkanı Erhan Talu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllardaki şehit cenazleri ve olumsuz gelişmelerden dolayı geçmiş festivallerde eğlence programlarının iptal edildiğini belirterek, bu yıl eğlence programlarının da planlandığını söyledi.Festivalin 7-8 Ekim tarihlerinde 2 gün süreceğini belirten Talu, şunları kaydetti: "26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali yarın Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi programla başlayacak. Kaman Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Festivalimizin coşkulu ve katılımlı geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Festivalimizde iki günde 6 sanatçı konser verecek ve yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca, ilimiz genelinde tarımsal işletmelere, kitap yayınlayan yazarlarımıza ve talep halinde festivalle alakalı diğer konularda stant açılmasına imkan sağlayacağız. Kalehöyük Arkeoloji Müzemizde sunum yapacak, kazı alanına gezi de düzenleyeceğiz."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilecek Kaman Ceviz ve Kültür Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Belediyesi tarafından bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilecek Kaman Ceviz ve Kültür Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.

Belediye Başkanı Erhan Talu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllardaki şehit cenazleri ve olumsuz gelişmelerden dolayı geçmiş festivallerde eğlence programlarının iptal edildiğini belirterek, bu yıl eğlence programlarının da planlandığını söyledi.

Festivalin 7-8 Ekim tarihlerinde 2 gün süreceğini belirten Talu, şunları kaydetti:

"26. Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali yarın Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi programla başlayacak. Kaman Belediyesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Festivalimizin coşkulu ve katılımlı geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Festivalimizde iki günde 6 sanatçı konser verecek ve yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca, ilimiz genelinde tarımsal işletmelere, kitap yayınlayan yazarlarımıza ve talep halinde festivalle alakalı diğer konularda stant açılmasına imkan sağlayacağız. Kalehöyük Arkeoloji Müzemizde sunum yapacak, kazı alanına gezi de düzenleyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.