pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kadın Kollarından Aşure Dağıtımı

05.10.2017 - 15:58, Güncelleme: 05.10.2017 - 15:58
 

Ak Parti Kadın Kollarından Aşure Dağıtımı

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure dağıttı.Kadın Kolları Başkanı Fatma...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure dağıttı.Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Teşkilatı önünde düzenlenen aşure dağıtımında, bereket ayı olarak bilinen Muharrem ayında kadın kolları olarak bu etkinliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.Aşure dağıtımına, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure dağıttı.Kadın Kolları Başkanı Fatma...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure dağıttı.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, AK Parti Teşkilatı önünde düzenlenen aşure dağıtımında, bereket ayı olarak bilinen Muharrem ayında kadın kolları olarak bu etkinliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Aşure dağıtımına, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.