pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

04.10.2017 - 22:03, Güncelleme: 04.10.2017 - 22:03
 

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, başarılı tekvandocuları ödüllendirdi.Sorgun Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, başarılı tekvandocuları ödüllendirdi.Sorgun Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Başkan Şimşek, Sorgun Belediyesporlu tekvandocuların her katıldıkları şampiyonada dereceye girdiklerini ve birçok kez de şampiyon olduklarını belirtti.Samsun’da son yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 78 kiloda Samed Ahmet Duygulu ve Recep Tayyip Kılıç’ın gümüş ve bronz madalya kazandığını hatırlatan Şimşek, "İnşallah sporcularımız bu başarılarını artırarak devam ettirecek ve diğer sporcularımız da başarı elde edecektir." dedi.Başkan Şimşek, başarılı sporcuları altın ile ödüllendirdi.Sporucular da kendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Şimşek'e teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, başarılı tekvandocuları ödüllendirdi.Sorgun Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, başarılı tekvandocuları ödüllendirdi.

Sorgun Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Başkan Şimşek, Sorgun Belediyesporlu tekvandocuların her katıldıkları şampiyonada dereceye girdiklerini ve birçok kez de şampiyon olduklarını belirtti.

Samsun’da son yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 78 kiloda Samed Ahmet Duygulu ve Recep Tayyip Kılıç’ın gümüş ve bronz madalya kazandığını hatırlatan Şimşek, "İnşallah sporcularımız bu başarılarını artırarak devam ettirecek ve diğer sporcularımız da başarı elde edecektir." dedi.

Başkan Şimşek, başarılı sporcuları altın ile ödüllendirdi.

Sporucular da kendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Şimşek'e teşekkür etti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.