pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suriyeli Mültecilere Girişimcilik Eğitimi

03.10.2017 - 15:58, Güncelleme: 03.10.2017 - 15:58
 

Suriyeli Mültecilere Girişimcilik Eğitimi

Kayseri'de, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin hayata geçirdiği proje kapsamında 25 Suriyeli sığınmacıya girişimcilik konusunda eğitim verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin hayata geçirdiği proje kapsamında 25 Suriyeli sığınmacıya girişimcilik eğitimi verildi.İstihdam ve Girişimcilik Odaklı Geçim Kaynakları Programı (İMECE) çerçevesinde bir otelde düzenlenen eğitime, 18-40 yaşlarında 25 Suriyeli sığınmacı katıldı.Habitat Derneği yetkilisi Ali Coşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğe katılanların girişimcilik süreçlerini öğrenerek yeni iş fikirleri geliştirebildiklerini söyledi. İMECE programını göç probleminin çözümüne katkı sağlamak ve insanların hayatlarına dokunabilmek amacıyla uygulamaya soktuklarını ifade eden Coşan, "Bu programla Türkiye ekonomisine ve sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak istiyoruz." diye konuştu.Coşan, Kayseri'de yarın sona erecek bu eğitimin farklı illerde de yapılacağını bildirdi.
Kayseri'de, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin hayata geçirdiği proje kapsamında 25 Suriyeli sığınmacıya girişimcilik konusunda eğitim verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin hayata geçirdiği proje kapsamında 25 Suriyeli sığınmacıya girişimcilik eğitimi verildi.

İstihdam ve Girişimcilik Odaklı Geçim Kaynakları Programı (İMECE) çerçevesinde bir otelde düzenlenen eğitime, 18-40 yaşlarında 25 Suriyeli sığınmacı katıldı.

Habitat Derneği yetkilisi Ali Coşan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğe katılanların girişimcilik süreçlerini öğrenerek yeni iş fikirleri geliştirebildiklerini söyledi.

İMECE programını göç probleminin çözümüne katkı sağlamak ve insanların hayatlarına dokunabilmek amacıyla uygulamaya soktuklarını ifade eden Coşan, "Bu programla Türkiye ekonomisine ve sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

Coşan, Kayseri'de yarın sona erecek bu eğitimin farklı illerde de yapılacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.