pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vestel Perakende Akademisi'ne Ödül

Spor 02.10.2017 - 12:13, Güncelleme: 02.10.2017 - 12:13
 

Vestel Perakende Akademisi'ne Ödül

İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen...

İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nde bu yıl Vestel; "Satışçı Eğitimleri" dalında altın, "Yetenek Geliştirme" ve "Yönetici Eğitimleri" dallarında ise bronz ödüle layık görüldü. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Sektörde ilk olan Vestel Perakende Akademisi ile hem bayilerimizi hem de çalışanlarımızı aynı çatı altında buluşturduk. Uzman eğitmenlerimiz, perakende matematiğinden görsel mağazacılığa kadar birçok farklı konuda dersler veriyor. Hedefimiz sektörümüzde yol gösterici olmaktı" dedi.
İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen...

İSTANBUL (AA) - Vestel Perakende Akademisi (VPA), Stevie Ödülleri’nden 3 ödül aldı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan bu yana düzenlenen Stevie Ödülleri’nde bu yıl Vestel; "Satışçı Eğitimleri" dalında altın, "Yetenek Geliştirme" ve "Yönetici Eğitimleri" dallarında ise bronz ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Sektörde ilk olan Vestel Perakende Akademisi ile hem bayilerimizi hem de çalışanlarımızı aynı çatı altında buluşturduk. Uzman eğitmenlerimiz, perakende matematiğinden görsel mağazacılığa kadar birçok farklı konuda dersler veriyor. Hedefimiz sektörümüzde yol gösterici olmaktı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.