pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bilim Şenliği'ne Yoğun İlgi

02.10.2017 - 11:58, Güncelleme: 02.10.2017 - 11:58
 

Bilim Şenliği'ne Yoğun İlgi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bilim Şenliği'ni üç günde 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bilim Şenliği'ni üç günde 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Bilim Şenliği için 19 atölye çadırının kurulduğu ve bu çadırlarda 68 ayrı etkinliğin gerçekleştirildiği belirtildi.Çevre illerden de katılımın olduğu ifade edilen açıklamada, Bilim Şenliği'ni 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği ve programda çeşitli bilimsel gösterilerin yapıldığı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bilim Şenliği'ni üç günde 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bilim Şenliği'ni üç günde 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Bilim Şenliği için 19 atölye çadırının kurulduğu ve bu çadırlarda 68 ayrı etkinliğin gerçekleştirildiği belirtildi.

Çevre illerden de katılımın olduğu ifade edilen açıklamada, Bilim Şenliği'ni 15 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği ve programda çeşitli bilimsel gösterilerin yapıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.