pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Salzburg Ligde 3 Puan Aldı

01.10.2017 - 23:03, Güncelleme: 01.10.2017 - 23:03
 

Salzburg Ligde 3 Puan Aldı

- Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Salzburg, Avusturya liginde ağırladığı Wolfsberger'i 2-1 yendi

ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 10. haftasında Wolfsberger'i 2-1 mağlup etti. Salzburg, ligin 10. haftasında Wolfsberger'i konuk etti. Ev sahibi ekip, Dabbur'un 38 ve 45. dakikada kaydettiği gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. Wolfsberger, 62. dakikada Gschweidl ile farkı bire indirse de Salzburg, sahadan 2-1 üstün ayrıldı.Puanını 21'e yükselten Salzburg, lider Sturm Graz'ın bir puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu.
- Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Salzburg, Avusturya liginde ağırladığı Wolfsberger'i 2-1 yendi

ANKARA (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 10. haftasında Wolfsberger'i 2-1 mağlup etti.

Salzburg, ligin 10. haftasında Wolfsberger'i konuk etti. Ev sahibi ekip, Dabbur'un 38 ve 45. dakikada kaydettiği gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. Wolfsberger, 62. dakikada Gschweidl ile farkı bire indirse de Salzburg, sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Puanını 21'e yükselten Salzburg, lider Sturm Graz'ın bir puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.