pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bisiklet Hırsızlığı Kamerada

30.09.2017 - 17:38, Güncelleme: 30.09.2017 - 17:38
 

Bisiklet Hırsızlığı Kamerada

Konya'da iki kişinin kilidini kırdıkları bisikleti çalma anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin kilidini kırdıkları bisikleti çalmaları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Doktor Hulusi Baybal Caddesi'nde bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, iki kişinin yol kenarındaki kilitli bisikletlerin yanına gittiği görülüyor.Görüntülerde, şüphelilerden biri bisikletin kilidini elindeki aletle kırmaya çalışırken, diğeri de caddeden geçenlerin görmemesi için bisikletin önüne oturuyor. Bir süre sonra kilidi kırmayı başaran kişiler, bisiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.
Konya'da iki kişinin kilidini kırdıkları bisikleti çalma anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

KONYA (AA) - Konya'da iki kişinin kilidini kırdıkları bisikleti çalmaları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Doktor Hulusi Baybal Caddesi'nde bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, iki kişinin yol kenarındaki kilitli bisikletlerin yanına gittiği görülüyor.

Görüntülerde, şüphelilerden biri bisikletin kilidini elindeki aletle kırmaya çalışırken, diğeri de caddeden geçenlerin görmemesi için bisikletin önüne oturuyor.

Bir süre sonra kilidi kırmayı başaran kişiler, bisiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.