pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Uluslararası Mehdilik Sempozyumu"

29.09.2017 - 18:38, Güncelleme: 29.09.2017 - 18:38
 

"Uluslararası Mehdilik Sempozyumu"

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde "Uluslararası Mehdilik Sempozyumu" düzenlendi.İlahiyat Fakültesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde "Uluslararası Mehdilik Sempozyumu" düzenlendi.İlahiyat Fakültesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen sempozyumda konuşan rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, tarih boyunca İslam adına, din adına kendilerini kurtarıcı olarak lanse eden insanlar olduğunu ve günümüze kadar geldiğini söyledi.Günümüzde de bunların örneklerinin görüldüğünü aktaran Yıldız, "Bu konu İslam'ın ve ilahiyatçıların bir meselesidir. Günümüzde önemli bir hale gelen, artık konuşulması gereken bu meseleyi İlahiyat Fakültesi olarak ele alıyoruz. Bunlar İslam dünyasında önemli olan tartışılan konulardır. Mehdilik günümüzde daha önemli bir hale gelmiştir." diye konuştu.Yıldız, sempozyumda anlatılanların kitap haline getirilerek kamuoyu ile paylaşılacağını aktararak, katılımcılara teşekkür etti.İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan da sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Açılış konuşmalarının ardından sempozyumda ilk olarak Prof. Dr. Hasan Onat konferans verdi.Sempozyumun 2 gün süreceği öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde "Uluslararası Mehdilik Sempozyumu" düzenlendi.İlahiyat Fakültesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde "Uluslararası Mehdilik Sempozyumu" düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen sempozyumda konuşan rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, tarih boyunca İslam adına, din adına kendilerini kurtarıcı olarak lanse eden insanlar olduğunu ve günümüze kadar geldiğini söyledi.

Günümüzde de bunların örneklerinin görüldüğünü aktaran Yıldız, "Bu konu İslam'ın ve ilahiyatçıların bir meselesidir. Günümüzde önemli bir hale gelen, artık konuşulması gereken bu meseleyi İlahiyat Fakültesi olarak ele alıyoruz. Bunlar İslam dünyasında önemli olan tartışılan konulardır. Mehdilik günümüzde daha önemli bir hale gelmiştir." diye konuştu.

Yıldız, sempozyumda anlatılanların kitap haline getirilerek kamuoyu ile paylaşılacağını aktararak, katılımcılara teşekkür etti.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan da sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından sempozyumda ilk olarak Prof. Dr. Hasan Onat konferans verdi.

Sempozyumun 2 gün süreceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.