pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Aşure Dağıtımı

29.09.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.09.2017 - 15:18
 

Beypazarı'nda Aşure Dağıtımı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince cuma namazı çıkışı yaklaşık 9 bin kişiye aşure dağıtıldı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince cuma namazı çıkışı yaklaşık 9 bin kişiye aşure dağıtıldı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşure gününde tarihte birçok önemli olayın gerçekleştiğini söyledi. Aşure gününün birlik, beraberlik ve dayanışmanın hatırlandığı, acıların paylaşıldığı gün olduğunu ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:"Bizler de bu geleneği yaşatabilmek için bugün cuma namazı çıkışı 49 camide yaklaşık 9 bin vatandaşımıza aşure dağıttık. Bu bir ikramdır. Ayrıca vatandaşlarımız da mahalelerinde evlerinde yaptıkları aşureleri konu, komşuya dağıtıyor. İnşallah bu gelenek sonsuza kadar devam eder."
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince cuma namazı çıkışı yaklaşık 9 bin kişiye aşure dağıtıldı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesince cuma namazı çıkışı yaklaşık 9 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşure gününde tarihte birçok önemli olayın gerçekleştiğini söyledi.

Aşure gününün birlik, beraberlik ve dayanışmanın hatırlandığı, acıların paylaşıldığı gün olduğunu ifade eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Bizler de bu geleneği yaşatabilmek için bugün cuma namazı çıkışı 49 camide yaklaşık 9 bin vatandaşımıza aşure dağıttık. Bu bir ikramdır. Ayrıca vatandaşlarımız da mahalelerinde evlerinde yaptıkları aşureleri konu, komşuya dağıtıyor. İnşallah bu gelenek sonsuza kadar devam eder."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.