pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anadolu Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yıl Açılışı

29.09.2017 - 15:13, Güncelleme: 29.09.2017 - 15:13
 

Anadolu Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yıl Açılışı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yıl açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Atatürk...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yıl açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Atatürk Kültür Merkezi'ndeki tören, AÜ Devlet Konservatuvarı Anadolu Makam Topluluğu Klasik Müziği dinletisiyle başladı. Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, törende yaptığı konuşmada, AÜ'nün fikri, vicdanı, irfanı hür kadroları arasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Eskişehir'deki AÜ ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile gurur duyduklarını ifade eden Çakacak, şöyle konuştu:"Üniversiteler kentlerin ve ülkenin kalkınmasının temel taşlarıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak, yine devletimiz, hükümetimizin hedef belirlediği 2023 ve 2071 hedefinde Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası arenada güçlü ve büyük devletler arasında yer almasını istiyorsak, üniversiteleremizi değer vermek, güvenmek ve onların yaptığı çalışmalarla, onların yetiştirdiği gençlerle bunun olacağını biliyoruz. Sevgili gençlerimiz sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak en büyük kaynağımız ve zenginliğimiz gençliğimiz olduğunu biliyoruz. "AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da AÜ'nün Türk üniversitelerinin yarınını temsil edecek duruma geldiğini vurguladı.AÜ'nün Anadolu'daki üniversitelerinin geleceğini simgelediğini anlatan Avcı, "Allah, devlete ve millete zeval vermesin. Bütün bunlar devletimiz ve milletimini kaynakları ve imkanlarıyla yapılan güzel işler." dedi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Emin Nur Günay ise öğrencilerin AÜ gibi seçkin bir üniversitede olabilmek için çok çalıştığını ve çaba harcadığını kaydetti.Söz konusu çalışma ve çabanın karşılığını hem eğitim hem de bireysel olarak taçlandırma zamanın geldiğini belirten Günay, "Öğrenciler, ülkemizin geleceği ve bugünüdür. Üniversite sadece diploma alınan ve ders görülen bir yer değildir. Öğrencilerin kendisini geleceğe hazırladığı, vizyon kazandığı, dünya vatandaşı olma yolunda adım attığı bir kurumdur. Nitelikli insan gücü bir ülkenin en önemli kaynağıdır. Nitelikte ve kalitede yetiştirdiğimiz gençlerimizle hedeflerimize ulaşabiliriz." diye konuştu. AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da rektörlüğü süresince hayata geçerilen projeler hakkında bir sunum yaptı. Konuşmaların ardından AÜ Bilim ve Sanat Teşvik Ödülleri sahiplerine verildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yıl açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Atatürk...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik yıl açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki Atatürk Kültür Merkezi'ndeki tören, AÜ Devlet Konservatuvarı Anadolu Makam Topluluğu Klasik Müziği dinletisiyle başladı.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, törende yaptığı konuşmada, AÜ'nün fikri, vicdanı, irfanı hür kadroları arasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehir'deki AÜ ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile gurur duyduklarını ifade eden Çakacak, şöyle konuştu:

"Üniversiteler kentlerin ve ülkenin kalkınmasının temel taşlarıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak, yine devletimiz, hükümetimizin hedef belirlediği 2023 ve 2071 hedefinde Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası arenada güçlü ve büyük devletler arasında yer almasını istiyorsak, üniversiteleremizi değer vermek, güvenmek ve onların yaptığı çalışmalarla, onların yetiştirdiği gençlerle bunun olacağını biliyoruz. Sevgili gençlerimiz sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak en büyük kaynağımız ve zenginliğimiz gençliğimiz olduğunu biliyoruz. "

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da AÜ'nün Türk üniversitelerinin yarınını temsil edecek duruma geldiğini vurguladı.

AÜ'nün Anadolu'daki üniversitelerinin geleceğini simgelediğini anlatan Avcı, "Allah, devlete ve millete zeval vermesin. Bütün bunlar devletimiz ve milletimini kaynakları ve imkanlarıyla yapılan güzel işler." dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emin Nur Günay ise öğrencilerin AÜ gibi seçkin bir üniversitede olabilmek için çok çalıştığını ve çaba harcadığını kaydetti.

Söz konusu çalışma ve çabanın karşılığını hem eğitim hem de bireysel olarak taçlandırma zamanın geldiğini belirten Günay, "Öğrenciler, ülkemizin geleceği ve bugünüdür. Üniversite sadece diploma alınan ve ders görülen bir yer değildir. Öğrencilerin kendisini geleceğe hazırladığı, vizyon kazandığı, dünya vatandaşı olma yolunda adım attığı bir kurumdur. Nitelikli insan gücü bir ülkenin en önemli kaynağıdır. Nitelikte ve kalitede yetiştirdiğimiz gençlerimizle hedeflerimize ulaşabiliriz." diye konuştu.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da rektörlüğü süresince hayata geçerilen projeler hakkında bir sunum yaptı.

Konuşmaların ardından AÜ Bilim ve Sanat Teşvik Ödülleri sahiplerine verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.