pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk, Boztepe'de Vatandaşlarla Buluştu

29.09.2017 - 15:03, Güncelleme: 29.09.2017 - 15:03
 

Vali Şentürk, Boztepe'de Vatandaşlarla Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Boztepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Boztepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Dalgalı'nın anne-babası Kemal-Dilbar Dalgalı adına ilçe merkezinde okuttuğu mevlit programına da katılan Vali Şentürk, yapılan duaya eşlik etti.Daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Şentürk, Boztepe'nin daha da güzelleşmesi ve daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.Şentürk, "Kırşehir merkez ile Boztepe ilçesi arasında yapılan yolun tamamlanması ile il ve ilçe arasındaki mesafe kısalacak, ulaşım daha da kolay sağlanacak. Ayrıca, ilçemizdeki yatırımlar da son hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Boztepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Boztepe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Dalgalı'nın anne-babası Kemal-Dilbar Dalgalı adına ilçe merkezinde okuttuğu mevlit programına da katılan Vali Şentürk, yapılan duaya eşlik etti.

Daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Şentürk, Boztepe'nin daha da güzelleşmesi ve daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Şentürk, "Kırşehir merkez ile Boztepe ilçesi arasında yapılan yolun tamamlanması ile il ve ilçe arasındaki mesafe kısalacak, ulaşım daha da kolay sağlanacak. Ayrıca, ilçemizdeki yatırımlar da son hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.