pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Spor Güvenliği Toplantısı Yapıldı

28.09.2017 - 16:43, Güncelleme: 28.09.2017 - 16:43
 

Aksaray'da Spor Güvenliği Toplantısı Yapıldı

AKSARAY (AA) - İl Spor Güvenliği Toplantısı, Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik binasında düzenlenen toplantıya,...

AKSARAY (AA) - İl Spor Güvenliği Toplantısı, Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik binasında düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Aksarayspor Kulübü Başkanı Veli Özkaraca ile ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantıda 2017-2018 sezonu içerisinde Aksaray'da yapılacak spor müsabakalarının güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhsin Erdoğan tarafından yapılan sunumda Aksaray merkez ve ilçelerde bulunan stadyumlar ile spor müsabakalarının yapılacağı sahaların genel durumları görüşüldü. Maçların spora yakışan şekilde başlayıp bitmesinin önemine dikkat çeken Vali Pekmez, statların fiziki durumlarının iyileştirilmesi ve müsabakaların yapılacağı diğer tesislerde ise gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak aksamaya meydan verilmemesi gerektiğini söyledi. Güvenlik birimlerince Aksaray merkezdeki ve ilçelerdeki spor tesislerinde bulunan eksikliklerin de bir an önce giderilmesi yönünde çalışma başlatılması talimatı veren Vali Pekmez, yapılacak spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak, sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu.
AKSARAY (AA) - İl Spor Güvenliği Toplantısı, Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik binasında düzenlenen toplantıya,...

AKSARAY (AA) - İl Spor Güvenliği Toplantısı, Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik binasında düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Aksarayspor Kulübü Başkanı Veli Özkaraca ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda 2017-2018 sezonu içerisinde Aksaray'da yapılacak spor müsabakalarının güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak tedbirler görüşüldü.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhsin Erdoğan tarafından yapılan sunumda Aksaray merkez ve ilçelerde bulunan stadyumlar ile spor müsabakalarının yapılacağı sahaların genel durumları görüşüldü.

Maçların spora yakışan şekilde başlayıp bitmesinin önemine dikkat çeken Vali Pekmez, statların fiziki durumlarının iyileştirilmesi ve müsabakaların yapılacağı diğer tesislerde ise gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak aksamaya meydan verilmemesi gerektiğini söyledi.

Güvenlik birimlerince Aksaray merkezdeki ve ilçelerdeki spor tesislerinde bulunan eksikliklerin de bir an önce giderilmesi yönünde çalışma başlatılması talimatı veren Vali Pekmez, yapılacak spor etkinliklerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması dileğinde bulunarak, sporun birliğe, beraberliğe ve dostluğa vesile olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.