pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'da Okul Kantinleri Denetlendi

28.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 28.09.2017 - 15:23
 

Pursaklar'da Okul Kantinleri Denetlendi

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, standartlara göre denetimlerini...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, standartlara göre denetimlerini yapan zabıta ekipleri, kantinlerdeki ambalajlı ürünlerden kırtasiye malzemelerine kadar her ürünü titizlikle inceledi. Ekipler, iş yerinin temizliği, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların ambalajları, gıdaların hazırlandığı tezgah malzemeleri, ürünlerin son kullanma tarihi gibi birçok konuda da denetim yaptı.Denetim sonucunda eksikleri bulunan kantin yöneticileri uyarıldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in öğrencilerin aldığı eğitimin yanı sıra onlara sunulan kantin hizmetlerini de çok önemsediğini ifade etti.Bu konuda kendilerine kesin talimat verildiğini kaydeden Aytaşgın, "Okul kantinlerinde sık sık denetimler yaparak, öğrencilerin sağlığını tehlikeye düşürecek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve öğrencilerimizin sağlıklı gıdalar tüketmesi için çalışmalarımızı düzenli aralıklarla sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, standartlara göre denetimlerini...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, standartlara göre denetimlerini yapan zabıta ekipleri, kantinlerdeki ambalajlı ürünlerden kırtasiye malzemelerine kadar her ürünü titizlikle inceledi.

Ekipler, iş yerinin temizliği, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların ambalajları, gıdaların hazırlandığı tezgah malzemeleri, ürünlerin son kullanma tarihi gibi birçok konuda da denetim yaptı.

Denetim sonucunda eksikleri bulunan kantin yöneticileri uyarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in öğrencilerin aldığı eğitimin yanı sıra onlara sunulan kantin hizmetlerini de çok önemsediğini ifade etti.

Bu konuda kendilerine kesin talimat verildiğini kaydeden Aytaşgın, "Okul kantinlerinde sık sık denetimler yaparak, öğrencilerin sağlığını tehlikeye düşürecek herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve öğrencilerimizin sağlıklı gıdalar tüketmesi için çalışmalarımızı düzenli aralıklarla sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.